Forkæl dig selv og dine nære med et wellnessophold på Møn

Hvad er wellness for dig? Ordet kan tolkes på mange måder, men det handler i bund og grund om at du gør noget godt for dig selv og dem du holder af. På Møn kan du kombinere fantastiske naturoplevelser med et wellnessophold, hvor du bl.a. kan få massage, der afstresser, giver velvære og mental afslapning. Tag på ferie fra hverdagen og oplev øen Møn, mens du får masser af afslapning og forkælelse. 

Nyd et lækkert wellnessophold og få energien tilbage med en behagelig massage eller forkæl huden med en lækker ansigtsbehandling. F.eks. kan du på et wellnessophold på Møn prøve ansigtsbehandlingen Japansk lifting, der får huden til at gløde, og som mindsker rynker og glatter huden. Det er en naturlig form for behandlig, der stimulerer ansigtshuden og blodomløbet. Hvis du oplever problemer med hovedpine, kan japansk lifting afhjælpe spændinger som giver hovedpine, f.eks. i hoved, nakke og kæbe. Og så er det en meget beroligende oplevelse at prøve denne form for massage, mens du ligger behageligt på briksen. 

Når du har nydt din massage eller ansigtsbehandling, venter Møns skønne naturoplevelser udenfor døren. Du kan f.eks. besøge Møns Klint, Danmarks højeste klint, som rejser sig over havet og giver en fantastisk udsigt, når man står på toppen, omkring 128 meter over havet. Klinten er dannet af millioner af kridtrester efter havdyr, der levede for over 70 millioner år siden. Efter denne særlige oplevelse, kan du vandre ned på stranden foran klinten – og hvis du er heldig, finder du forstenede søpindsvin og andre havdyr, som har ligget i Møns Klints sammenpressede kridtmasser i tusindvis af år. 

En anden oplagt mulighed er at besøge det romantiske lystslot, Liselund Slot og Park, som står som et eksempel på en kærlighedsgave, givet af bygherren til hustruen Lisa. Kontrasten er stor fra Møns Klints storslåede højder til denne perle af en romantisk have, med bløde linier, små rislende bække og eksotiske træer og bygninger. Gå en tur i haven og oplev hvordan en romantisk have giver en varieret, naturskøn oplevelse, mens man vandrer rundt.  

Ovenpå en dejlig tur til en af Møns mange seværdigheder, har du måske lyst til at slappe af med en forfriskende sauna eller vildmarksbad? Det kan kombineres med en rensende kropspeeling og bodyscrub som en ekstra luksuriøs forkælelse. I saunaen eller vildmarksbadet får du kroppen varmet igennem og slapper af, og efter en peeling og scrub kan du nyde fornemmelsen af en dejlig afrenset hud.