Rydning af dødsbo – hos os koster det ikke en formue.

Vi kender til din situation

Når man står i den situation, at man lige har mistet én, man har haft nær, er der oftest ikke meget overskud til alt det praktiske, der venter. Her kommer vi ind i billedet. Vi har mange års erfaring med håndtering og tømning af dødsboer. Vi ved, hvor svær en situation det er for de efterladte – og netop den viden, bruger vi i vores arbejde og i mødet med de efterladte.

Effektive, professionelle og etiske

Vi er effektive, professionelle og har vores etik i orden. Vi ved, at det for dig handler om minder, historier og følelser og det tager vi hensyn til i vores arbejde. Du kan derfor trygt overlade det til os, så du kan have fokus på dét, der er vigtigt for dig.

Vi kan ikke give dig en fast pris, for hver enkelt sag og hvert enkelt hjem er forskelligt. Men vi kan tilbyde dig et gratis første møde, hvor vi vurderer opgavens omfang. 

Gratis vurdering

Alle vores vurderinger af dødsboer er altså gratis og altid helt uforpligtende. Du er velkommen til at kontakte os og i første omgang tage en snak med os pr telefon. Derefter kan du tage stilling til, om du vil have et besøg af os, hvor vi laver en reel vurdering af opgaven.

Vi giver både en pris på rydning og opkøb i forbindelse med en vurdering. Vurderingen er dels baseret på det inventar, der er i hjemmet og dels baseret på hvor mange timer, vi vurderer, det vil tage vores medarbejdere at rydde hjemmet.

Vores priser afhænger altså af, hvor mange møbler der skal fjernes og afstanden til den nærmeste genbrugsstation. Når vi har inspiceret boet og givet et anslag på arbejdstimer, vil vi trække dette fra den værdi, vi vurderer dødsboet har. I vil slutteligt få en samlet opgørelse over, hvor meget I kan tjene på dødsboet (hvis der er mange værdier) eller hvor meget der skal betales for tømning (hvis arbejdstiden overstiger dødsboets værdi). 

Hjælp til tømning af dødsbo

Når denne vurdering er kommet til jer, er det op til jer, om I vil benytte jer af vores tilbud. Vi ved godt, at der ønskes en hurtig tømning og vi bestræber os altid på at rykke hurtigt. Så kan de efterladte bruge tiden på at tage afsked, mens vi sørger for alt det praktiske.

I kan roligt tage kontakt til os, hvis I har brug for Hjælp til tømning af dødsbo.