Sex i det fri – det bør du vide

Hvis du går og føler at tanken omkring at have sex udenfor gør dig lidt ekstra kåd end at tænke på mange andre ting, så er du langt fra alene. Der findes faktisk et helt online univers for mennesker som foretrækker at have sex i det fri. Disse mennesker har en fetich der i mere offentlige termer kaldes for dogging.

Et begreb fra England

Dogging kommer oprindeligt fra England og dækker over det at have sex i det fri. Termet kommer som et skalkeskjul for de hundeluftere der fandt ud af at man ligeså godt kunne sige at man gik tur med sin hund, og så gik ud og havde sex med en fremmed i en skov, som man egentligt kunne have gået tur med hunden – smart for giftefolk der ikke ville opdages i at have en affære. 

Dogging er dog sidenhen blevet en af de feticher der kan findes over hele verdenen, med dertilhørende forummer.

En utrolig digital fetich

Man skal virkelig ikke lede længe efter forummer for outdoor feticher før man falder over dem. Internettet er efterhånden propfyldt med folk der enten elsker at have sex udenfor, elsker at have sex med fremmed eller elsker at holde øje med folk der har sex, der er noget for en hver smag. 

Dogging er en af de feticher som har kunnet spire op i verdenen fordi mennesker med meget specifikke præferencer har kunnet finde andre personer med samme præferencer, uden at de nogensinde har behøvet at have andet til fælles end netop det – klubber for udendørs sex er i hvertfald ikke lige noget man spørger om råds til under familiemåltidet. 

Jeg kan lide det – hvad bør jeg vide?

Der er utroligt mange forummer online, hvor du kan hente alverdens forskellige typer inspiration til steder du kan tage hen og møde folk, eller gode steder at have en romantisk aften. Der er dog én ting du virkelig bør bide mærke i, og det er lovgivningen omkring det. 

Der findes to forskellige love der direkte har noget at gøre med sex i det fri. Sex i det fri er nemlig lovligt, men det er gene og blufærdighed ikke – reglerne lyder således:

Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.