To råd til når du overvejer at låne penge

Der er mange mennesker der går med overvejelser omkring at tage lån, og der er lige så mange, hvis ikke flere mennesker der har taget lån i deres liv – og sluppet godt afsted med det. Der findes også de tilfælder hvor nogle mennesker har glemt at lån skal betales tilbage, og er kommet ud i nogle helt forfærdelige tilfælder og situationer på grund af de lån. 

Der findes mennesker der knap nok kan sove om natten, når de har lånt penge som de ikke har, de ligger med sved på panden inde i sengen og venter på at ham inkasso manden (der i deres fantasi er på størrelse med Hagrid) sparker døren ind og river dit fjernsyn ud af væggen. De har måske lidt et ekstremt blik på det med at låne penge, men det er en sund skepsis. 

Der findes nemlig også de mennesker der ikke tænker at lånefirmaerne nogensinde kommer retur og kræver deres penge ind, og derfor bare låner hver eneste måned (både hos Kviklån, Su lån og måske i banken) uden at tænke over at de skal betales tilbage før eller siden.

Lad vær med at være nogle af eksemplerne

Det duer simpelthen bare ikke at have en panisk eller noncharlant holdning til at låne. Det er noget de fleste mennesker kommer til at gøre mindst et par gange i deres liv og hvis man låner med hovedet og ikke med den impulsive indskydelse, så kan et lån faktisk også være med til at ændre hele ens liv til det bedre. 

Eksempler på gode lån

Et rigtig godt eksempel er den nye studerende der lige er flyttet til en ny by. Her finder de en lejlighed som ville passe dem helt perfekt i de næste mange år – en god langsigtet investering. Her kan et lån være med til at gøre drøm til virkelighed, mens du (som ny studerende) er sikret et tag over hovedet så længe du har brug for det – win win. 

Det kunne også være at du er træt af at betale 50 kroner hver dag for at pendle til enten din skole eller dit arbejde. Her kan et lån også være med til at investere i enten en cykel eller bil til dig – som både kan gøre dit liv lidt nemmere og potentielt set spare dig en del penge på sigt – det er en god måde at låne på – står du i en af overstående situationer? Lån penge nu

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk, SEO analyse, k-1.dk

 

Lånesider

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk