Vil du forkæle dig selv og en du holder af?

Trænger du til at trække stikket?

Hverdagen kan være grå og trist. Hverdagen kan byde på mange pligter og ikke så mange oplevelser. Engang imellem må du prioritere dig selv og fokusere på hvad du selv og din partner har brug for.

Hvorfor ikke tage et spaophold, hvor der er fuldstændig fokus på velbehag og forkælelse. Lad de sure pligter forsvinde og lad nydelsen og samværet være i fokus.

Spaophold

Første skridt er at finde ud af, om du vil tage et spa-ophold i Danmark eller om du vil søge forkælelsen uden for Danmarks grænser. Det kan vi hjælpe dig med at blive klogere på her. Der findes luksus spaophold både i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Spørgsmålet er bare, hvad du søger og hvad du forbinder med den ultimative forkælelse.

Spaophold i Danmark

Hvis du vælger spaophold i Danmark, er der mange muligheder. En stor fordel er, at du ikke behøver at bevæge dig langt, før du står med benene plantet i dit spaophold.

Vil vil anbefale følgende spaophold i Danmark:

  • Hotel Viking i Nordjylland – her er både inden- og udendørsbassiner og du kan nyde den smukke udsigt over Kattegat i en stor spa på hotellets tagterrasse.
  • Hotel Thinggaard i Nordjylland – når du booker et ophold her, får du adgang til Sydthy Kurbad, som ligger lige ved siden af. Kurbadet har både et koldvandsrum, et dampbad og et massagebassin med stjernehimmel.
  • Hotel Amerika – i Jylland lige ved Mariager fjord. Her kan du få et dejligt romantisk ophold ved at booke 1 times Romance and Privacy, som giver jer et aroma-spabad, sauna, stearinlys, mousserende vin og stille romantisk musik.
  • Kragerup Gods – her finder du både historiske omgivelser, ro og en helt nyrenoveret wellnessafdeling.
  • Comwell, Borupgaard – hvis du booker et ophold her, vil du finde spa-terapeuter, som står klar til at vejlede dig og din partner – så I finder frem til den optimale ro.

Spaophold i Sverige

Du kan også vælge at gøre som mange andre danskere og tage over grænsen til Sverige. Her finder du også gode spaophold i dejlige omgivelser.

  • Hotel Skansen – det finder du kun et par timers kørsel fra København. I Koldtbadehuset for enden af en træbro, finder du en opvarmet japansk pool og en indendørs sauna.
  • Ystad Saltsjöbad – ligger i det sydlige Sverige og er efterhånden godt kendt blandt danskere, der søger luksus. Her finder du bl.a. flere inden- og udendørs pools og et relaxområde med udsigt over Østersøen. Du kan desuden nyde en 3-retters menu i restauranten.
  • Falkenberg Strandbad – med udsigt over Kattegat kan du her blive forkælet med den splinternye store spaafdeling, hvor du blandt andet kan svømme foran den levende ild i pejsen.

Spaophold i Norge og Tyskland

Vi vil også anbefale et par spaophold i Norge og Tyskland. Disse kan evt. kombineres med en miniferie med fokus på forkælelse.

  • The Thief – ligger midt i Oslo og er et luksuriøst og moderne hotel. Her får du både storby og forkælelse. 
  • Alter Meierhof – ligger i Tyskland. Her kan du både få wellness og nyde en middag på hotellets 2-stjernede Michelin restaurant.

Hvad koster det?

Der er stor forskel på hvad de forskellige spaophold koster. Vores undersøgelse viser, at et ophold for 2 kan koste mellem 2000-10.000. Men de kan findes både billigere og dyrere.

Ét er dog sikkert. Et spaophold for to forstærker jeres relation og skaber nydelse og mental ro. Og det er vel alle pengene værd?