En sund krop giver mere overskud

Kunne du godt tænke dig at opnå en sund krop, så du har større chance for at have mere overskud? Så kan du starte med nogle få ændringer eller øge dine nuværende sunde vaner. Vi har her samlet 4 gode råd til, hvordan du kommer tættere på en sund krop. 

Sunde vaner

Det er måske ingen overraskelse, at en sund krop starter med sunde vaner, og de følgende 3 råd går netop ind under sunde vaner. Det er dog langt fra det eneste som er sunde vaner, tænk blot på når du vælger frisk lavet mad i stedet for fastfood. Det er også en sund vane, som du kan arbejde på. 

Drik masser af vand

Du ved måske godt at kroppen består af rigtig meget vand, og derfor er det også vigtigt at du drikker meget vand, ikke sodavand, saft, juice men vand, helt almindelig vand. Din krop har brug for mindst 2 liter vand hver dag for at du ikke dehydrere din krop. Du vil også se en forskel i din hud, som en ekstra bonus. 

Dyrk motion

Og nej, du behøver ikke melde dig ind i fitncess centret, hvis ikke du kan overskue det. Start for eksempel med at gå til supermarkedet, gå en tur med hunden, gå i haven og lav havearbejde eller noget helt andet. Så længe du bevæger din krop og hæver plulsen er det en god start. Du bliver også mere glad af motion og får mere overskud til andre ting i hverdagen. 

Søvn 

Du har sikkert hørt det før, men søvn er utrolig vigtig for din krop. For at have en sund krop skal du sørge for at få 7-8 timers uafbrudt søvn hver nat. På denne måde giver du din krop de bedste forudsætninger for at klare en ny dag og have overskud til dagen. 

De 4 råd kommer nok ikke som en overraskelse og du har formentlig hørt dem alle før. Men det er fordi de er vigtige, de er de essentielle kilder til en sund krop som du måtte ønske, af enten den ene eller den anden grund. Forsøg lige så stille at lade de 4 råd blive en del af din hverdag. Måske du skal starte med et punkt og når du er tryg ved det punkt, kan du gå videre til det næste. Husk at forandring tager tid, så forvent ikke at du efter en måned har fået den perfekte sunde krop. Men bliv ved, det skal nok komme. 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk