Har du hørt om månelampen, som giver ro?

Har du hørt om den 3D måneformet lampe, der giver et yderst flot og behageligt lys på værelset? 

En Månelampe er en flot og meget smuk lampe, som skaber en unik ro og tryghed, og giver et yderst behageligt lys, som man ikke kan andet end at nyde. Den er en fryd for øjet at kigge på, og jeg vil næsten sige, at månelampen er helt magisk. 

Hvordan fungerer månelampen?

Månelampen fungerer således, at den kan lyse i tre forskellige farver: Den kommer med hvidt, gulligt og orange måneskær, og den er utrolig let at anvende, og du kan selv skifte imellem farver alt efter hvilket humør du er i.  Når du modtager månelampen starter du med at oplade månelampen med det et USB-kabel som medfølger, og du kan opladen den i computeren eller i en oplader som understøtter et USB-kabel, og den månelampen skal kun sidde i opladeren i et par timer. Dernæst kan lampen lyse helt uden ledning i op til 8 timer, så den har altså en yderst lang levetid, selvom du ikke behøver at oplade månelampen i flere timer – hvilket altså er ret smart! På den måde er månelampen også transportabel, og du kan faktisk tage den med dig hvorhen du vil og ønsker det, uden at skulle være afhængig af en stikkontakt, som du kan koble månelampen til. 

Som sagt giver månelampen et yderst behageligt lys, hvor du selv kan styre hvilket slags lys du ønsker. Månelampen er perfekt til et barn som skal lære at sove på eget værelse, og måske er lidt bange for mørke. Månelampen kan altså skabe tryghed og er yderst anvendelig. Måske ønsker du bare lidt afdæmpet lys, når du måske skal læse en bog inden du skal sove, eller du bare ønsker lidt hyggestemning. 

Ønsker du at skifte lys på lampen, trykker du på metallet, som du finder i bunden af lampen, og der kan du justerer lyset, som du ønsker det. Det er også på dette punkt på lampen, hvor du oplader den med det USB-kabel, som medfølger månelampen, når du modtager den. Her kan du også skrue henholdsvis op og ned for lysstyrken af hver af de tre farver alt afhængigt af, hvor kraftigt du gerne vil have den til at lyse, og hvilken stemning du ønsker, at månelampen skal bringe. Der medfølger også en flot bund af tre træ, som sættes sammen og skaber en flot ramme om månen, som den kan stå på.