Sådan får du det ultimative gamer-setup

Hvis der er én ting sommeren betyder, så er det frihed til at selv vælge hvornår man går i seng og dermed også hvad man bruger tiden om aftenen og natten på. For enormt mange mennesker betyder natten uforstyrret gameri i mange timer – og det kan virkelig også et eller andet. 

Gaming er nemlig i høj grad med til at forbedre unges tale- og skriveevner på engelsk og udvikler samtidigt deres evne til at løse problemstillinger i det virkelige liv – og det er værd at slå et slag for! 

Derfor finder du en lille og uudførlig guide til at få det bedste gamersetup du nogensinde kunne turde at drømme om – det er nemlig ikke så svært som mange mennesker tror, at skabe nogle virkelig gode rammer for en selv og ens gaming. 

Første trin: Alt andet end computeren

Hvis ikke du har lavet nogle gode rammer for dig selv, så er det heller ikke specielt gode chancer for at du kommer til at nyde at sidde der otte timer igennem natten – god gaming kræver at du sidder godt og ikke belaster din ryg på en unødvendig måde der i sidste ende bare er dårligt for dig. 

Derfor skal du selvfølgelig have en god og behagelig gamerstol der holder din krops holdning godt. Derudover bør du overveje om det bord du har har de rigtige mål og om det sidder højt nok i forhold til dine skuldre og albuer. 

Hvis du er en sand gamer, og det er du selvfølgelig, så smider du et lille køleskab i din usb-port så du altid har kolde drikkevarer tæt på.

Andet trin: Computeren og tilbehør

Der er mange ting der hører med til at have et godt gamersetup og en af dem er printer med tilhørende Lasertoner. Hvis du eksempelvis opdager en god måde at gøre en ting på, så kan du altid printe det eller en how-to guide ud. 

I forhold til dit internet skal det selvfølgelig være den bedste, for der er i sandhed ikke noget der kan ødelægge en god gameroplevelse som dårligt og laggende internet – derfor skal du selvfølgelig have et kabel i din computer. 

Computeren er en liga for sig selv. Hvis du ved noget om computeren og hvordan man bygger dem, så kommer du meget længere for meget billigere penge end hvis du er nød saget til at gå ud og købe en helt ny til dit gamerformål.