To lande, der er et besøg værd

Indhold i artiklen

Dette er sponsoreret indhold

Går du også og drømmer om at komme ud at rejse, og har du brug for lidt inspiration til, hvor din næste rejse skal gå til? Så læs med her, denne artikel vil komme med bud på to lande som din næste rejse eventuelt skal gå til. En anden god måde at blive inspireret til, hvor rejsen skal gå hen næste gang, er via dokumentarer og rejseprogrammer. Det er nødvendigt med et godt TV og bredbånd, for at få den bedste oplevelse, og du kan læse meget mere om det, ved at følge linket. 

Costa Rica

Drøm dig væk til sandstrande, eventyrlige oplevelser og fortryllende natur. Costa Rica er et lille land, som ligger mellem Nord- og Sydamerika, og rummer et hav af forskellige dyrearter, smuk natur og oplevelser som zip-lining og vulkanture. 

Costa Rica er også ekstremt kendt for deres “Pura Vida” livsfilosofi, som direkte oversat betyder “rent liv”. Pura Vida-livsstilen forbindes med det enkle, nærværende og gode liv. Pura Vida forbindes også med ro og velvære og kan opleves på et af landets mange yoga og spa resorts. 

25 procent af landet består af nationalparker, hvilket de gør en dyd i at beskytte. Costa Rica er på mange måder blevet en frontløber for øko-turisme, bæredygtighed og forebyggende tilgange på naturen og dyrenes præmisser. 

Tag til Costa Rica og få en oplevelse for livet. 

Holland

Besøg et af Europas mest tætbefolkede lande og et af verdens lavestliggende lande. 

Holland er kendt for mange ting som træsko, ost, tulipaner og vindmøller, og muligvis allermest kendt for hovedstaden Amsterdam. I Amsterdam kan du opleve interessante museer, kanalrundfarter og Anne Franks Hus. Gå på opdagelse i byens spændende historie, som i 1700-tallet at byen var den rigeste og vigtigste by i hele den vestlige verden. Rigdommen som byen oplevede i 1700-tallet ses tydeligt på de gamle huse, der ligger langs de mange kanaler. 

Men Holland er meget mere end hovedstaden Amsterdam. Planlæg en længere tur til Holland i bil, og da landet er mindre end Danmark, er det slet ikke umuligt at opleve mange forskellige byer på én ferie. 

Oplev byen Den Haag, der er sæde for regeringen, den internationale domstol og kongefamilien. Kør ud til de kystvendte byer og oplev de lange og brede sandstrande. Det kan også være en god idé at besøge Holland i foråret, hvor de blandt andet fejrer kongen og deres frihed fra tyskerne.