Er det ved at være tid til en professionel snak?

Januar er begyndt. Et år er gået og et nyt år er begyndt. Det er tid til at starte noget nyt, tid til at starte på en frisk og tænke over og handle på hvordan det næste år skal se ud. Men det kan være svært at klare selv. Hvem er du? Hvad ønsker du ud af livet? Hvad driver dig, motiverer dig og gør dig lykkelig? Det er disse spørgsmål, du skal kunne svare på, for at vide hvordan det næste år skal se ud også du kan leve det liv, du i virkeligheden ønsker. For nogle kræver det at de snakker med en psykolog, og hvis det er dét, du har brug for, så er korsaa.dk et sted hvor du trygt og sikkert kan henvende dig.

Find de 10 ting, som du vil gøre og opnå i 2021  

Når du taler med en psykolog behøver det ikke at handle om trauma, død og ødelæggelse. Det kan være noget så simpelt som at få styr på dit liv og leve det bedste liv, du kan komme i tanke om. Når du sidder hjemme, alene i stuen med dine tanker, så kan det tit være svært at holde den ene tanke fra den anden. Hvem siger hvad inde i dit hoved, er det ’dig’ der taler, eller er det den negative stemme, som vi så ofte lader bestemme over os, som taler til dig i negative toner? Det kan en psykolog hjælpe dig med at finde ud af og du kan på den måde lære at ’tysse’ på de dårlige tanker og stemmer og skrue op for det, der gør dig glad og bakker dig op. Og i den forbindelse er det vigtigt vide, hvad du gerne vil og hvad du kan lide.

Du bestemmer over dit liv

At gå til psykolog handler også om at tage føringen tilbage i sit liv. At være bevidst om, at det faktisk er dig, der bestemmer og dig der har ret til at bestemme. Det er ikke de bebrejdende stemmer i hovedet, som gør dig ked og led af det. Som gør dig trist til mode og ilde tilpas. Som dømmer dig og fortæller dig at du i virkeligheden ikke er noget værd og det er derfor du ikke har fortjent særligt meget i dit liv. Alle disse tanker skal tæmmes så du til sidst kan identificere dem og vide at de ikke er rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *