Vælg denne type glasdøre til disse situationer

Glasdøre er populært til valget af indvendige døre. Hos Melholt.nu er det muligt at finde lige netop den type af glasdøre, der passer til dit hjem. Er du alligevel i tvivl, kan du her følge en guide, der hjælper dig med at beslutte, hvilken løsning af glasdøre, der muligvis passer bedst ind i dit liv og hjem.

Der er en række faktorer at tage højde for, og måske du ikke selv havde skænket dem en tanke. Denne guide er skrevet ud fra de forskellige hverdage, der findes rundt omkring i de danske hjem. Det er altid vigtigt at vælge en dør ud fra den måde, løsningen passer ind i dit hjem på rent praktisk.

Dør med glas i øverste del

Du kan få glasdøre, hvor der blot er glas i dørens øverste del. Denne løsning er meget relevant til familier med børn og husdyr – særligt hunde. Forestil dig, at du i denne situation har glas hele vejen ned til gulvet. Det er kun et spørgsmål om tid, før glassene vil være fyldt med fedtede hundesnuder og børnehænder. Det er ikke ret pænt, og det vil være en daglig kamp. Derfor vil du muligvis være mere irriteret på- end glad for løsningen.

Derfor bør du vælge muligheden for en dør med glas i kun øverste del. Det kan også være en fordel, at barn og hund (eller andet husdyr) ikke kan følge med på den anden side, så de føler sig afskåret og vil blive hysteriske efter at blive lukket ind.

Glas over hele døren

Glas over hele døren er det smukt og stilfuldt rent, og denne løsning er til dig, der ønsker at åbne op i dit hjem. Med de mange glasruder fra gulv til loft vil lyset vælte ind, og dine rum i hjemmet vil pludseligt føles større og mere åbne på grund af den nye synlighed og det forfriskende lysindfald.

Du kan vælge døre med mellem 3-12 ruder, og det er meget en smagssag, hvad der passer til dig og din stil, eller måske endda endnu mere vigtigt: til dit hjem.

Franske døre

Franske døre er den mere avancerede løsning, hvor du kan skabe en helt nyt løsning med dobbeltdøre. Her vil du naturligvis også få en effekt at, at rummene åbner sig – især når dørene står åbne. Der er ved disse døre også rig mulighed for, at lyset kan skinne ind og skabe fornyet liv og energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *