Sådan får du mere energi i hverdagen

Du kender det sikkert godt. Du vågner op, trækker gardinet for, starter med din dag, og du kan bare ikke få åbnet de øjne helt, fordi du bliver lammet af en træthed, som bare ikke vil gå væk. Hvordan kan det være, du hele tiden er så træt? dette kan der være mange forskellige grunde til. Nogle gange kan det være søvnen, du skal kigge på. Andre gang er det dine motionsvaner og dine spisevaner. Vi kommer her med en guide til, hvordan du kan få mere energi og overskud i din hverdag. 

Stress af først

Hvis du konstant er træt, ville det være en god idé at tage et kig på dit søvnmønster. Får du egentlig nok med søvn? Det kan være, at du går og er træt hele dagen, og når du så rammer puden, så er du lysvågen. Det kan skyldes stress, da din krop hele tiden er i alarmberedskab, hvilket kan være drænende om dagen og holde dig vågen og klar til kamp om aftenen. Noget, som har hjulpet mange med at slappe af, er cannabisolie eller CBD kapsler. Disse midler kan hjælp på dit velvære og er ikke euforiserende. 

Motion er veje frem

Det er måske et lidt kedeligt råd, men motion er altså bare vejen frem til et sundere liv med mere energi. Man skulle egentlig tro, at man var fuldstændig færdig efter at have dyrket motion, men dette er ikke tilfældet. Det handler ikke om hvilken motion, du dyrker, men om du overhovedet får dyrket motion. Så vælg præcis den form for motion, som passer bedst til dig. Det behøver ikke at være det helt vilde. Dog er det altid en god idé at få pulsen op mindst et par gange om ugen. Så får du både mere energi og er med til at holde den slanke linje. En anden måde, hvor dette også kan opnås på, er ved at spise sundt.

Hvad med din kost?

Lad os ikke sidde her og spille hellige. Når sukkertrangen melder sig, er det de færreste, som med selvkontrol blot hapser en gulerod og så føler til fuldstændig tilfredsstillet. Dog har kosten en kæmpe betydning for din energi. især efter klokken 16 er det vigtigt, at man ikke spiser for meget sukker, da man kan få svært ved at sove, hvis man spiser for meget sukker lige inden man skal i seng. Derudover vil sund mad helt automatisk give dig mere energi i hverdagen,