Zenzy hjælper dig med din sundhed

Har du brug for at være mere sund? Så er en omgang massage måske løsningen.

Massage er sundt og godt for alle. Men hvis du er sportsentuasiast, så er massage særligt godt for din sundhed, så du slipper af med både spændinger og muskelømhed. 

Men hvad er sportsmassage så? hvad går det ud på tænker du? 

Sportsmassage er blanding af forskellige massageteknikker, rettet mod sportsfolk, dette er forskellige typer af sportsfolk, både elitesport udøvere og almindelige motionister, og til dig som netop gerne vil undgå skader og kunne præsterere igen og igen. Med sportsmassagen som er en af Zency Behandlinger så forbedrer de motionisten særligt, hvis du f.eks. står og har et mål eller en konkurrence som skal gennemføres snart, så er det værd at få hjælp til at restituere bedst muligt og for at undgå skader. Massørerne er ikke bare dygtig til massage, men ejer også en kæmpe baggrundsviden og faglighed indenfor både: sygepleje, personlig træning, kostvejleder og fysiurgisk massage (med speciale i sportsbehandling). 

Du ved altså på forhånd, når du går ind i klinikken at massøren er klædt godt på og fuld af viden til at du kan spørge løs omkring, hvad som helst. Massørerne brænder virkelig for det de laver og vil gerne opnå at kunden får nødvendig hjælp og er 100 procent tilfredse når de går derfra igen. 

Det er aldrig slut med at dygtiggøre sig som massør hos Zenz, faktisk arbejder de bare videre og bliver klogere. Massøerne er nemlig også interesseret i at kunne hjælpe med andet end at massere. For de ved nemlig ud fra deres holistiske tilgang, hvordan hvordan, kost, fordøjelse, søvn og stress påvirker dig og din præstationsevne, herunder udvikling og restitution af muskler.

Du bliver altså glædeligt også vejledt omkring, hvor meget du bør træne, kost, søvn og stress og hvad der kan hjælpe for dig som klient hos massøren. Massagen sportsmassage er enorm effektiv og de er professionelle i teknikker som kan udstrække, afspænde, blødgøre og effektivisere dine muskler. Du får et kendskab til din krop og de hjælper dig med at dit kredsløb og lymfesystem kommer i balance. Du vil derefter både opleve velvære, restituation og bedre søvn og generelt bare have det meget bedre i din krop efterfølgende. Den muskelømhed du oplever kan du også reducerer ved at lave nogle udstræk og evt. begynde med lidt cardio som opvarmning inden du begynder din træning. Men der er mange gode råd at hente hos Zenz. 

 

 

6 thoughts on “Zenzy hjælper dig med din sundhed

 1. Hejsa Catholic-web.dk
  Jeg har faktisk selv skrevet omkring dette på min egen blog
  Rigtig god dag. Eva H.

 2. Hejsa – Catholic-web.dk
  Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder Mvh.

 3. Konge artikel, Catholic-web.dk
  Nu læste jeg lige “Zenzy hjælper dig med din sundhed” og jeg er ikke helt enig i jeres artikel. Det kommer jo meget an på hvem man er som person om man er til det eller ej. 😉 Venligste hilsner, Liam T.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *