FAQ om Nicolinehus og ejerlejligheder i Århus Ø

Hvad er Nicolinehus?

Det nye Nicolinehus ligger i hjertet af Århus Ø som et nyt, flot byggeri i hjertet af Århus havn. Her mødes bylivet og naturen i en flot helhed i dette nyopførte byggeri.

Det er ikke en tilfældighed at Nicolinehus er blevet placeret i havnen i Århus, da hele tankegangen bag byggeriet var at bringe mere natur til bylivet for at skabe balance i folks tilværelse. 

Hvordan er området omkring Nicolinehus?

Nicolinehus ligger i et hipt kvarter med vand, sportsaktiviteter, caféer og indkøbsmuligheder indenfor kort afstand. Nabolaget er en god blanding af børnefamilier og unge, som skaber liv og glæde i gaderne. 

Hvordan er designet af Nicolinehus?

Hele tankegangen bag byggeriet er at bringe mere natur til bylivet for at skabe balance i folks tilværelse. 

Lejlighederne lader med deres store vinduer naturen og det naturlige lys komme ind i lejlighederne, som fås i forskellige størrelser og med forskellige udsigter. 

Udover placeringen og det flotte lysindfald byder Nicolinehus også på flot design med planter og grønt, som vil skabe en flot oase midt i byen. 

Hvordan er Århus som by?

Århus er en by med meget at byde på: Natur, byliv, kultur, historie, musik, kulinariske oplevelser, sport, og meget mere. Mulighederne er uendelige i denne blomstrende by, hvor du har mulighed for at opleve byen i sin fulde flor, hvor der hele tiden bygges nyt og tilføjes nye spændende muligheder. 

Tøv ikke med at flytte til Århus. Byen i sig selv er pulserende med mange skønne arrangementer, muligheder for at opleve kultur og historie, mange lækre restauranter, caféer og barer, samt et interessant sportsliv med mange udendørs aktiviteter til rådighed.

Byen er også omringet af flot natur inden for kort afstand fra byen, så du får virkelig det bedste af to verdener når du flytter til Århus. 

Hvordan kan jeg læse mere om Nikolinehus?

Salget af lejligheder i Nicolinehus er allerede godt igang, og der er stort efterspørgsel på denne naturlige oase i Århus Ø. Når du går ind på ejerlejligheder Århus Ø vil du finde en nem og overskuelig oversigt over bygningens design, hvor du kan se ledige lejligheder og deres placering i bygningen. 

Hvad er prisklassen for lejligheder i Nicolinehus?

Hvis du er interesseret i at købe en ejerlejlighed i Nicolinehus skal du kontakte en mægler for prisen. Du kan læse mere om dette inde på ejerlejligheder Århus Ø. Lejlighedernes størrelse varierer fra omkring 40 kvadratmeter til omkring 300 kvadratmeter. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *